"Демократія" | Корупція Інфо

“Демократія”

Сьогодні відбулося перше засідання «Держради» Криму. На засіданні так званий уряд із так званими депутатами вибирали собі спікера, тепер це Володимир Константинов. Освіжимо у пам’яті, що ні США, ні Євросоюз вибори у Криму не визнавали. А ГПУ у свою чергу порушила за фактом цих незаконних виборів кримінальну справу у зв’язку з посягання на територіальну цілісність України.

А Росія радо вітає Крим у себе та пропонує їм свої досягнення. Наприклад, концепція одноголосного голосування, адже В. Константинова обрали саме так. Проголосували за 15-20 хвилин. Крім того ця кандидатура була від партії «Єдина Росія», що має з 75 мандатів, які взяли участь у «виборах» аж 70 (!) належить цій партії. Єдина Росія дарує кримчанам єдину демократію, звичайно, у їхньому виконанні.

Так демократія у Криму тепер захищає школярів від поганих книжок. Тобто пропонує вибір, але у певних рамках. Та й не тільки школярів захищає влада, а й простих громадян. Нагадаємо, що 10 травня 1933 року націонал-соціалісти теж боролись з такими безстидниками, вони спалювали неугодні їм книжки.

 

 

А що там література, коли дехто додумується тримати 2 гривні (!). Ні, це не помилка у тексті. Тепер українські гроші у таких сумах заважають пропонувати демократію своїм громадянам.

 

 

Автор: Yavkubi