У листопаді на Землю чекають 15 днів абсолютної темряви. Це відбудеться в 3:00 ранку в результаті глобального потускніння Сонця. Вчені NASA пояснюють незвичним явищем в космосі.

Світ зануриться в повну темряву в неділю 15 листопада 2015 року.

Астрономи пояснюють, 26 жовтня Юпітер і Венера будуть розділені всього на 1 градус. Венера рухатиметься по північному заходу Юпітера і буде відбивати світло в 10 разів інтенсивніше, ніж Юпітер. Це нагріватиме гази на Юпітері й викличе реакцію.

У космосі утвориться велика кількість водню, від контакту з яким на Сонці станеться потужний вибух, і температура світила миттєво зросте до 9 тисяч градусів Кельвіна.

Щоб усунути наслідки вибуху, Сонце буде збільшувати випромінювання, і висока температура змусить світило потьмяніти до синюватого кольору.

У деяких регіонах Землі люди бачитимуть короткі спалахи світла, але потім вони зникатимуть і знову буде повна темрява, аж поки Сонце не відновить температуру поверхні.

Процес триватиме близько 14 днів і закінчиться в понеділок, 30 листопада.

 

623006_1345840

У Міжнародному космічному агентстві відреагували на отримані листи і дали на них офіційну відповідь — жодних заяв щодо 15 днів темряви у NASA не робили. Розповсюджені в Інтернеті чутки агентство назвало неправдивими.

Нагадаємо, на Землю насувається нове стихійне лихо!

Це пов'язано з викривленням сонячних променів через згустку газу, який послужив своєрідною лінзою, яка сконцентрувала сонячну активність на Землі.

Найпотужніша сонячна буря виведе з ладу всю електронну техніку на планеті.

За словами вчених, виникне перевантаження електромереж, зламаються електрогенератори та перестане працювати мобільний зв'язок.

Погіршиться здоров'я у метеочутливих людей й тих, хто має елетрокардіостімулятори.

Нагадаємо, президент США Барак Обама підписав розпорядження, в якому оголошено підготовку до космічних катаклізмів.