Погода ускладнила життя українців в останній робочий день тижня.

Центральна та Західна Україна в п'ятницю опинилися в полоні ожеледиці – при мінусовій температурі йшов дощ, який перетворив дороги на ковзанки, передає Корупція. Інфо

На Київщині, Черкащині, Житомирщині та на Хмельниччині протягом дня тимчасово обмежували рух великовагового та пасажирського транспорту на дорогах місцевого значення, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На Закарпатті через потепління зберігається небезпека сходження лавин. Рейсові автобуси з Тернополя виїздили із запізненням, бо крижана кірка скувала дороги та тротуари. 

Вранці містяни з труднощами діставалися до роботи через слизоту. Комунальники звітують, посипали тротуари всю ніч, але рясний дощ змив усю суміш.

На Київщині, Черкащині, Житомирщині та на Хмельниччині упродовж дня тимчасово обмежували рух великовагового та пасажирського транспорту на дорогах місцевого значення. 

На Закарпатті через потепління зберігається небезпека сходження лавин. Рейсові автобуси з Тернополя виїжджали сьогодні вранці із запізненням. Одразу 5 автівок потрапили в аварію внаслідок ожеледиці на трасі Київ-Чоп неподалік Рівного.

У Рівному через нічний мороз та дощ зранку вулиці перетворилися на ковзанку. До травмпунктів зверталися люди із переламами. Через складні погодні умови на трасі Київ-Чоп поблизу Рівного сталася масштабна ДТП, одна людина загинула. 

Там зіштовхнулись автобус, легковик, а згодом і 5 фур. "Фура – одна, друга, третя, четверта, ви бачите? Порозверталися, суцільна ожеледь! Не було куди подітися, я між машинами встиг проїхати, бо якби пішов у лоб – не було б уже ні мене, ні машини", – розповів водій вантажівки Анатолій Мельник.

Як уже повідомлялося, на Київщині ця доба стала рекордною щодо кількості аварій. Зазвичай їх щодня трапляється близько 30, а цієї п'ятниці лише за ранок їх було 50.