Декілька журналістів звернулися з запитанням, чи правда, що президент сьогодні підписав наказ про позбавлення мене Українського громадянства, – передає Корупція Інфо

Популярне: ТЕРМІНОВО!!! Деканоїдзе розповіла всю правду про вбивство Павла Шеремета, ВАЖКО ВІРИТЬСЯ

 


 Мені не відомі кроки Українського істеблішменту, що до мого громадянства. Я народився в Україні і завжди буду громадянином України, незалежно від того який в Україні уряд чи президент. На жаль сьогодні в Україні пост-радянський уряд, а президент України олігарх помічений у зв’язках с кримінальним світом і корупціонерами.

Я повернувся до України після про-європейської революції після 25 років життя закордоном на запрошення президента і його команди. Тоді вони обіцяли швидкі і глибокі економічні та політичні реформи, а також європейську інтеграцію. На жаль вони обманули не тільки мене – вони обманули цілу Українську націю.

Я також громадянин Європи і дуже сподіваюсь, що колись всі Українці також будуть у Європейському Союзі. Але я знаю, що сьогодні Україна, на жаль, не на шляху до Європи. Війна, корупція та економічна відсталість гальмують розвиток країни. Я переконаний що для того, щоб повернути країну до Європейського вектору, закінчити війну, позбавитися мафії – Українцям треба іншого президента, іншого парламента, іншого уряду. Нову політику мають робити нові про-Європейськи політики.

Українці, ваше європейське майбутнє у ваших руках. Не зрадьте ваше майбутнє!