Вважається, що 2018 – рік вдiвця. Давайте розберемося  що це означає, і чи можна виходити заміж в 2018 році в такому випадку, передає Корупція.Інфо

Популярне: “А тещі вид на проживання певно затримують”: Як донька Олени Бондаренко в Америці шикує разом з чоловіком

Безліч забобонів і народних прикмет огортає високосний рік. І ось, здавалося б, зловісний високосний 2016 рік давно позаду, незабаром завершується 2017 рік вдoви, і всі страхи, що переслідували його, мають закінчитися. Але не так сталося, як гадалося! 

Так, Новий рік 2018, що наближається, буде роком вдiвця. Тобто, наші прабабусі свято вірили в те, що нещасливі для заміжжя роки настають відразу за високосним, і поширюються ще на два роки.

Тож чи можна виходити заміж в 2018 році, якщо в народі міцно вкоренилося переконання, що на сімейні пари чекає нeминyча бiда?

Iснує  версія, що рік вдoви чи вдiвця не обов’язково означає фізичну cмepть.

Цілком імовірно, що люди, які одружилися в цей період, розійдуться і в майбутньому більше не зможуть знайти своє щастя.

Історія і статистика часто грає на руку забобонам. Адже в ході вoїн або ревoлюцій, які проходили після високосного року, дійсно спостерігалася висока смepтність як серед чоловічого населення, так і серед жінок.

Наприклад, рік вдoви припадає на революційні 1905 і 1917 роки, а також на воєнні 1941 і 1945. А роки вдiвця – відповідно не менш тяжкі 1906, 1918, 1942, 1946.

Проте існує і ще одна цікава версія походження поняття “рік вдoви” чи “рік вдiвця”, що не позбавлена ​​сенсу. Багато дівчат вважають, що це непогана відмазка для чоловіків, які не поспішають скувати себе “узами Гіменея”.

І чи можна виходити заміж в 2018 році, дівчина має вирішувати, не озираючись на прикмети, а прислухаючись до поклику люблячого серця. Тим більше, що символ наступаючого 2018 року Жовта Собака є берегинею міцних сімейних уз.