У понеділок на вулиці Кирилівській, 37 (колишня Фрунзе) в Подільському районі сталася смертельна пригода, передає Корупція.Інфо

Як розповіли нам в "Київській аварійно-рятувальній службі", під час робіт сталося обвалення підпірної стіни, яка складалася з бетонних блоків.

"Під завалами опинився чоловік. На жаль, травми, які він отримав, виявилися несумісні з життям. Рятувальники вже дістали тіло з-під бетонних блоків", – розповів "Сегодня" начальник управління з питань НС КМДА Роман Ткачук.

Особа загиблого встановлюється. На місці працюють співробітники столичної поліції, які з'ясовують обставини трагічного випадку.

Згідно з відкритими джерелами, на вул. Кирилівській, 37 ведеться будівництво громадсько-житлового комплексу.

Нагадаємо, в грудні 2017 року Києві в Подільському районі сталася смертельна НП. Загинув будівельник, впавши з величезної висоти.

Популярне: Паспорт потрібно міняти вже зараз: Юрист дала неочікуване пояснення

У жовтні до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення: на території недобудованої багатоповерхівки на вулиці Вербицького з сьомого поверху впав електрик. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і "швидка". По приїзду на виклик лікарі констатували смерть чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого – це 34-річний житель Чернігівщини.

У квітні в Солом'янському районі Києва стався трагічний випадок. Під час виконання робіт на будівельному майданчику загинув чоловік. На лінію "102" надійшло повідомлення про падіння людини з висоти. На місце прибула "швидка", але 47-річний чоловік помер до приїзду медиків.