На пішохідному переході за заправкою ОККО поблизу заводу «Фуджікура» у селі Рясне-Руська на Львівщині працівниця митниці за кермом автомобіля KIA Sportage збила двох чоловіків (приблизно 20 та 50 років відповідно). Про це пише «Вголос»., передає Корупція.Інфо


За словами свідків, ДТП сталася приблизно о 19.00 год. Станом на 21.30 год слідчого на місці події ще немає. Працівники Поліції не можуть оформити протокол, адже там є потерпілі.

Також на місце події прибули представники внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби України, бо особа, яка вчинила ДТП, є працівником митниці. Один із чоловіків відрекомендувався очевидцям і показав посвідчення на ім’я Дмитра Сергійовича Журавльова.

Сама винуватиця аварії нічого не коментує, отримати від неї хоча б якийсь коментар не можливо. Зараз автомобіль KIA Sportage стоїть приблизно за 15 метрів від місця аварії. 

Популярне: Бійка між учителями та учнем: Один з викладачів – у лікарні


До слова, після вчинення аварії номерні знаки (ВС 4958 НА) спробували зняти із автомобіля, однак, очевидці встигли зафіксувати їх на фото та відео.

20-річний постраждалий у дуже важкому стані, впав у кому. Чоловік середнього віку отримав трохи легші травми. Обох постраждалих госпіталізували медики.

За непідтвердженими даними, винуватиця аварії – дружина співробітника Служби безпеки України.