Вона – донька колишнього президента України, дружина відомого українського мільярдера, бізнесвумен та громадська діячка. Її ім’я відоме далеко поза межами батьківщини. Вона – Олена Пінчук. Імена членів її родини не покидають шпальт газет, а про неї саму згадують рідко, тож редакція Корупція.Інфо вирішила розповісти вам про цю діячку трохи більше.

За свої 47 років Олена встигла змінити три прізвища: батьківське Кучма у 1991 році вона змінила на прізвище першого чоловіка – політичного діяча Ігоря Франчука, а вже у 2002 – стала дружиною мільярдера Віктора Пінчука, взявши найменування його роду. 

Після цього заміжжя її, до того таке непримітне життя, змінилося. Кар’єра президентської дочки стрімко пішла вгору – жінка раптово стає заступником директора з маркетингу компанії «Київстар», а вже в 2003 році новоспечена Пінчук стає засновницею фонду «АнтиСНІД» і починає активно займатися проблемами хворих.

Допомогли родинні зв’язки і її коханому чоловіку – після весілля він став депутатом ВР, а трошки пізніше, не без скандалів, приватизовує завод «Криворіжсталь». 

Нещодавно з’ясувалось, що Олена є власницею одного з найдорожчих будинків у світі. «Може собі дозволити» – прокотилося тоді у пресі.

Зараз Пінчук активно займається роботою свого фонду, активно організував різноманітні заходи, а також є головою наглядової ради у StarLightMedia. Окрім цього намагається підтримувати українське жіноцтво, закликає українок не боятися і завжди йти до мети. Переконана, що успіху досягла самотужки – впливовість батька і гроші чоловіка – ні до чого.

Популярне: "З 1 квітня пенсіонерам, що працюють перерахують пенсії…": Дізнайтесь подробиці

Президентська дочка – зразкова дружина і мати одразу трьох дітей: Франчуку вона народила сина Романа, а Пінчуку подарувала двох доньок – Катерину та Вероніку.

Нагадаємо, цьогоріч Олена Пінчук увійшла до ТОП-100 найуспішніших жінок України за версією журналу «Новое время страны». У списку вона посіла 32 місце.