Своєю метою новостворена Російська Повстанська Армія ставить повалення режиму Путіна, побудову російської національної держави, а також — свободу для інших національностей Російської Федерації.

Імперська політика Росії лише шкодить самим росіянам. Росія встигла пересваритись з усіма сусідами заради реваншистсько-радянських замашок Путіна. Що стосується територіальних претензій Москви до України, то, безумовно, і Крим і Донбас повинні лишитись в єдиній і неподільній Україні,— підкреслив політичний емігрант з РФ, блогер Андрій Кузнєцов. 

За словами координатора "Чорного комітету" Богдана Тицького, перемогти ворога ми зможемо не на Донбасі і в Криму, а лише в самій Москві.

Тож українці готові поділитись з росіянами досвідом як громадським так і військовим заради перемоги над Путіном. Ми вже проводимо тренування російських добровольців, які вже ближчим часом відправляються на Донбас, щоб зі зброєю в руках відстоювати єдність України і воювати проти путінського імперіалізму,
— сказав Тицький.

 

На прес-конференції був також присутній російський доброволець з маскою на обличчі. Він це пояснив тим, що спецслужби РФ жорстоко переслідують російських патріотів, і тому він не хоче піддавати небезпеці своїх рідних.

РПА буде діяти не лише на фронті. Вона також буде йти в російські маси щоб набирати нових добровольців,
— уточнив український правозахисник, адвокат Віктор Смалій.

Російська Повстанська Армія наголошує, що буде фінансуватись виключно на волонтерських засадах, вже ближчим часом будуть відкриті всі контакти, куди російські добровольці зможуть записатись і поїхати на війну проти імперської Росії.

 

Джерело:  Телеканал новин "24"