Популярна блогерша і зірка соцмереж, яка загинула 12 липня, за три роки до трагедії напророкувала свою смерть.

Зірка YouTube Емілі Хартрідж, яка загинула в Лондоні в результаті ДТП за участю електроскутера, за три роки до загибелі розіграла свої похорони в рамках популярного телешоу. Як повідомляє Daily Mail, в програмі на телеканалі Channel 4 взяли участь і її родичі.

Вигадані похорони пройшли в 2016 році. Під час церемонії рідні Хартрідж розповідали про те, яка вона особлива і як вони її цінують. У передачі блогершу описали як молоду самотню жінку без кар'єри, з мінусовим балансом кредитної картки.

«Якщо хтось запитає, як оцінити Емілі одним словом, то я б завжди сказала« добра ». І саме тому я її так люблю. Дійсно немає такої, як моя сестра, вона і справді єдина, і саме такою я і хочу її бачити», – розповіла на фейковій церемонії молодша сестра блогерші Джессіка.

Тоді Хартрідж зізналася, що не зовсім щаслива з приводу того, як розвивається її життя. «Я не ненавиджу себе, але не те щоб я прокидаюся і думаю:« Я люблю себе »», – розповідала вона.

Подивившись свої власні зрежисовані похорони, на яких була навіть її фотографія зі свічками навколо, Хартрідж відчула себе краще, так як зрозуміла, що її оточують хороші люди.

Нагадаємо, що на півдні Лондона неподалік від свого будинку в результаті страшної аварії загинула 35-річна телеведуча і зірка соціальних мереж Емілі Хартрідж. У п'ятницю, 12 липня, близько 8:30 ранку в знаменитість в'їхала вантажівка, водій якої не впорався з керуванням. Емілі в цей час їхала на електроскутері.