Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з журналістами в резиденції “Залісся” під Києвом розповів, що не може погодитися зі звільненням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, оскільки ще немає гідних кандидатів на цю посаду.

Про це повідомляє “Українська правда”.

“До сих пір немає кращого міністра, так і є. Я вважаю, що він дійсно потужний міністр. Я розумію, через що страйки. Я відверто відповідав на це питання, що якщо людина узялася за якусь реально сенсаційну гучну справу, він повинен її довести і наполовину не кидати “, – сказав він.

Зеленський уточнив, що Аваков має довести до логічного завершення ситуацію зі справою убитого журналіста Павла Шеремета.

“Я вважаю, що він повинен закінчити справу Шеремета. … Для суспільства він стейкхолдер цієї ситуації, він повинен її довести до кінця”, – розповів він.

Аналогічна ситуація, за словами Зеленського, і з розслідуванням вбивства активістки Катерини Гандзюк.

“Так само, як я боявся за звільнення Рябошапки, щоб у нас не сталося питань зі справою Гандзюк. Воно триває, я думаю, що воно буде доведено до кінця, і замовники будуть посаджені за грати. Така ж ситуація з Арсеном Борисовичем”, – уточнив він.