90 тисяч євро потрібні на операцію для Ніколь

2-річна Ніколь страждає від ранньої симптоматичної епілептогенної енцефалопатії. Під час народження дитини лікарі не помітили, що мамі дівчинки негайно потрібна допомога і через довгий безводний період ще в утробі мами, крихітка перенесла перинатальне гіпоксичне ураження ЦНС і наслідком цього стала важка форма епілепсії.

Дитину мучать сильні судоми. «За своє коротке життя вона ніколи не спала повноцінно всю ніч. Щогодини її тіло атакують тонічні латеральні напади, які вона не може контролювати. Її мозок постійно в активності. На жаль, ми перепробували вже більшу частину визнаних у всьому світі протисудомних препаратів, але вони не дають потрібного ефекту», – розповідає мама дитини.

Оскільки медикаменти не допомагають, родина зважилась на радикальне лікування – операцію на мозку. «Наша основна задача для нормального життя – зупинити напади. Зараз вихід – операція з видалення вогнища в мозку, яку нам можуть зробити в клініці Іспанія. Там наш лікуючий лікар, який веде нас з семимісячного віку. Це єдиний фахівець, який допоміг нам поліпшити стан і покинути стіни лікарні. До того ж тут пропонують операцію з мінімальною травматичністю, бо не потрібно робити трепанацію черепа», – розповідає мама дівчинки.

Таку операцію проводять дуже обережно і до того ж після встановлення точного розташування епілептичного вогнища. Такі послуги лікарів і сама операція будуть коштувати майже 90 тисяч євро. «Весь цей час наші сили були спрямовані на її порятунок і реабілітацію. Ми витратили вже тисячі доларів на лікування. Я сподіваюся, що незабаром ми зможемо побачити перші кроки, почути перші слова і довгоочікуваний сміх нашої донечки», – каже мама Ніколь.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 6090 0152 8357

4149 4993 4167 8538

Або

Монобанк 

4441 1144 2617 0963