Про це на сторінці ГО "Варта 1" повідомив львівський активіст Ігор Зінькевич, посилаючись на інспектора ДАІ, який побажав залишитися анонімним, передає Коруцпія.інфо

Зі слів правоохоронця, коли вони патрулювали вулицю Пасічну, на вулицях Львова була сильна ожеледиця. Тож на місці, на якому сталася ДТП, працівники ДАІ допомагали водієві змінити колесо. Коли вони від'їхали, то на це ж місце "прилетів" "Мерседес", а за ним Таврія і ВАЗ 21099‎. Водія і пасажира Таврії, які виявилися міліціонерами, забрала "швидка".

У ВАЗі ніхто не постраждав. Водночас працівник карного розшуку сихівського РВ на прізвище Катерина, який був за кермом "Мерседеса", за підозрою інспекторів, був у нетверезому стані. Відтак його затримали і посадили в патрульну машину.

"Катерина взявся за телефон і почав видзвонювати. Понаїжджало купа машин прокурори, слідаки, юристи і т д. Катерина був доставлений працівниками ДАІ на судову медичну експертизу на вулицю Наукову. Там виявлено було 1.2 проміле (ред. — рівень алкоголю в крові)",– повідомив Зінькевич.

Як далі вестиметься справа і чи буде покарано працівника карного розшуку за водіння у нетверезому стані — наразі невідомо.

23 9998745454