Президент України Володимир Зеленський 20 листопада зустрівся з учнями Ukrainian Global School на Всеукраїнському форумі “Україна росте разом зі мною”.

Як повідомляється на сторінці Ukrainian Global School у Facebook, захід приурочено до 30-ї річниці Конвенції ООН про права дитини. Крім президента форум відвідала і перша леді Олена Зеленська.

На початку івенту президент, його дружина і діти-учасники зробили ранкову зарядку. Після цього школярі показали відеопрезентацію, в якій розповіли про свої захоплення і досягнення. Так, учениця 2-го класу Ukrainian Global School Вікторія поділилася деталями про власний проєкт – колекцію одягу, яку вона розробила в шестирічному віці для друзів.

Крім того, школярі мали унікальну можливість поспілкуватися з президентом і поставити йому запитання. Діти дізналися, про що він мріяв у дитинстві, де хотів навчатися і ким стати. Зі свого боку Зеленський поцікавився думкою школярів: що може зробити держава, щоб діти не хотіли після школи або університету їхати в інші країни.

“Це просто банальні слова: діти – це майбутнє. Діти розумніші за дорослих, це правда, тому іноді я почуваюся дитиною з дорослими людьми”, – поділився глава держави.