ато

В ніч на неділю бойовики вели вогонь по чотирьох напрямках, використовуючи важке озброєння проти сил АТО та населених пунктів.

Читати: Журналіст: сили АТО знищили колону з 25 одиниць техніки бойовиків

Як повідомили у прес-центрі АТО, на луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів та БМ-21 "Град" було обстріляне Щастя, з артилерії двічі Кримське, Трьохізбенка та Станично-Луганське, передаэ Корупція.інфо

На Донецькому напрямку з "Градів" були обстріляні населені пункти Петрівське, Новокалинове, Миколаївка. Останній також зазнав мінометного вогню.

Читати: В Україні 21 особі відмовили в отриманні статусу учасника АТО

З мінометів та "Градів" ворог тричі обстріляв Піски, а з артилерії – Водяне та Невельське.

На Дебальцевському напрямку ворожий мінометний вогонь вівся по Троїцькому, артилерія і міномети – по Міусу, Чернухіно, з БМ-21 "Град" злочинці вели вогонь по самому місту Дебальцево.

Читати: Новини з АТО: опубліковані дані втрат російської армії на ділянці Дебальцево-Вуглегірськ за добу

На Маріупольському напрямку з артилерії терористи обстріляли Виноградне, з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" вели вогонь по населеному пункту Зоря.

"Нехтуючи життям мирних мешканців, бандити не припиняють підступно обстрілювати Піски, Щастя, Новокалинове, застосовуючи при цьому міномети, артилерію та реактивні системи залпового вогню", – йдеться у повідомленні.