1410468495_geraschenko

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко заявляє, що Генштаб Росії готував операцію наступу на Дебальцеве ще 5 місцяів тому.

Читати: Геращенко підтвердив, що Арбузову не вдалось зняти 200 млн гривень зі свого рахунку

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, передає Корупція.інфо

"Вона не проста (Ситуація з Дебальцево – ред.). Тут я постараюся спокійно і виважено передати те, що зараз відбувається там. Російський Генштаб готував операцію по захопленню Дебальцевського вузла я думаю з середини вересня минулого року. Як добре готувалися захищати ці ключовим населені пункти наші генерали – найближчим часом покаже. У них було цілих 5 місяців і підтримка всієї країни, для того щоб зміцнити Дебальцеве і всі підступи до нього", – написав він.

За словами Геращенка наразі потрібно наносити контрудари.

Читати: Мета удару Путіна і його генералів – посіяти паніку в Маріуполі, – Геращенко

"Для того щоб зараз утримати ситуацію потрібно наносити контрудари по базах бойовиків в Горлівці, Стаханові та інших опорних пунктах терористів з яких вони ведуть наступ на Дебальцеве. Розвідка знає, що бойовики всі свої сили зараз кинули на блокування і оточення Дебальцевого. 95% танків та іншої бронетехніки кинуті ними зараз на Чорнухине і Вуглегірськ. Значить треба бити ним в тили і проводити відволікаючі маневри, поки вони там слабкі!", – написав він.