zsu_2bc102

Українська артилерія накрила в районі Докучаєвська артилерійську батарею бойовиків, у складі якої було 6 самохідних артустановок і 2 комплекси "Гвоздика".

Читати: Сили АТО знищили «коменданта» Перевальського району

Про це пише організатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук 4 лютого у Facebook у зведенні за добу, передає Корупція.інфо

"У районі н.п. Докучаєвськ артилерійську батарею російсько-терористичних військ (6 САУ 2С1 "Гвоздика"), яка періодично завдала вогневі удари по передових позиціях українських військ на даній ділянці, було накрито українською артилерією", – повідомляє він.

 

"Українськими військами було застосовано далекобійні артилерійські системи за заздалегідь переданими розвідданими. Удар було завдано у момент заправки артсистем бойовиків паливом. Три САУ терористів знищено", – заявляє Тимчук.

Між тим, у районі н.п. Кримське і Трьохізбьонка (район Бахмутської траси), а також у районі між н.п. Щастя й Станиця Луганська "супротивник продовжує вести активну контрбатарейну боротьбу, однак уже уникає активних наступальних дій".

Читати: Журналіст: сили АТО знищили колону з 25 одиниць техніки бойовиків

Тимчук зазначає: "Раніше в районі н.п. Станиця Луганська терористи здійснили спробу прорвати оборону українських військ за допомогою комбінації масованого вогню й активних дій невеликих мобільних груп піхоти за підтримки бронетехніки".

"На даний момент знову відзначається застосування супротивником тактики "засідкових" і "блукаючих" танків за підтримки мінометів (зафіксовано як мінімум дві такі групи, які періодично завдають вогневі удари по передових позиціях українських військ)", – повідомляє він