ато

Бойовики в Донецькій і Луганській областях не підготували майданчики для відводу важкого озброєння, передбаченого мінськими угодами.

Про це заявив спікер АТО Андрій Лисенко.

«Бойовики не готують поки майданчики для того, щоб відвести важке озброєння. У кожному разі, українська сторона буде дотримуватися режиму припинення вогню і відведення важкого озброєння, яке є другим кроком на етапі реалізації мінських домовленостей », – сказав Лисенко.

За його словами, українська сторона такі майданчики вже підготувала, однак якщо бойовики не стануть відводити важке озброєння, сили АТО вчинять аналогічно.

«Саме противник є активним атакуючим елементом, і як тільки він почне відводити важке озброєння, те ж саме зроблять українські військові», – заявив Лисенко, висловивши надію на те, що бойовики не порушать цю домовленість і приступлять до відведення техніки, а також обміну полоненими .

 

«Ми очікуємо, що ворог все ж виконає ці домовленості, тому що їхні підписи стоять під цим документом, і ми готові відвести важке озброєння. Ми готові до проведення обміну полоненими, і ми готові далі діяти за тим крокам, які прописані в останньому документі », – сказав спікер АТО.

Джерело: Корупція.інфо