Аваков

Арсен Аваков прокоментував заяву ватажка "ДНР" Захарченко про те, що терористи хочуть "взяти Харків", передає Корупція.інфо

"Читаю – Захарченко заявляє, що хоче" взяти Харків "-" Нас там чекають люди. У нас там багато своїх. Коли буде потрібно, вони візьмуть зброю ".. !! => Х ** ло з припаяною головою. Хрін тобі, а не Харків. Чекають мовляв його «свої» в Харкові .. Чекають, таки так – у в'язниці на Холодній горі. .Топаз наприклад чекає, тужить в камері, інші «ваші» .. ", – написав у своєму Фейсбуці Аваков.

"Харків – українське, цивілізований і розумне місто. Йому видно приклад нещасного, спорожнілого і спустошеного Донецька, який опинився в руках банд і бандерлоги Захарченка, хероя російського світу .. У Харкова вистачить розуму дивитися і робити висновки – на мільйон біженців на Донеччині і тисячі смертей людей, обдурених путінською пропагандою з підпаленим сепаратистами гнітом війни ", – пише глава МВС України.

"Харків'янам вистачило розуму в минулому березні – поставити бойовиків на місце раз, знадобиться – вистачить сили ще раз прибити на підступах тих придурків, хто наважиться принести війну в наше місто .. Разом з усією Україною. Це я як харків'янин кажу!", – Додав Аваков.

Снимок