В Одесі, у напівпідвальному приміщенні будинку по вулиці Велика Арнаутська, 85, стався вибух. У приміщенні сервісного центру «Ніка-сервіс плюс», директором, а також власником якого є лідер одеського «Автомайдану» Євген Резвушкін, спрацював вибуховий пристрій. Очевидці стверджують, що вибух був подвійним.

Вибух був чутний в районі Привозу, Малої та Великої Арнаутської, Олександрівського проспекту, Катерининська, Успенська, Базарна, передає Корупція.інфо

Крім самого офісу сервісного центру, пошкодження отримали й приміщення, які знаходяться на першому поверсі будівлі. На щастя, жертв та постраждалих немає. 

Зазначається, що вибуховою хвилею вибило скло в будинку № 85 і в приміщенні навпроти. 

Наразі на місці події працюють співробітники правоохоронних органів, пожежники.

Зауважується, що правоохоронці перекрили рух по вул. Катерининській, Великій Арнаутській, Олександрівським проспектом і Преображенської. 

Підкреслимо, що це вже не перший вибух в Одесі.

Зокрема, 10 грудня 2014 року в Одесі біля офісу волонтерської організації, яка збирає допомогу для бійців, що воюють в зоні АТО, стався вибух. МВС України кваліфікувало подію як терористичний акт. 

Крім того, 3 січня в Одесі стався вибух цистерни, що призвів до розливу нафтопродуктів. А вже наступного дня невідомі підірвали офіс координаційного центру допомоги бійцям АТО. 

Також 6 лютого на першому поверсі житлового будинку, де знаходиться відділення «ПриватБанку», у спальному районі міста Одеса, також прогримів вибух. 

Пізніше в МВС повідомили, що затримали чотирьох жителів Придністров'я, яких підозрюють у скоєнні терактів.

909 2797b7ee7fc3425c9ba48ebc64e67cc81424237680

 

 

Джерело: Преса України