JurxLjT2aZA

Часів Майдану всі, хто боровся за свою волю стоячи на площах у містах України, для російський ЗМІ ставали «надлюдьми». Але не з відтінками Ф. Ніцше, а з відтінком інопланетян, «проплачених заходом». Загалом називали всіма брудними прикметниками, які спадали на думку. Тепер така ж практика застосована для майдану у Гонконзі.

Достатньо відомий канал, який має широку аудиторію глядачів, недавно вимістив «шокуючу» новину: майдан – Гонконг – інопланетяни (!!!). Не вірите, більше читати тут.

2 3

Важко уявити, як можна у це повірити. Проте сучасна людина, яка може і вміє думати, вірить і ствердно киває тому, що їй пропонують з телеекранів. Так ось, вказівки майданівцям Гонконгу дають інопланетяни, вони там час від часу висаджуються. Мабуть, це ті ж самі, які українців контролювали. Ну, зрозуміло, що проплатили їх всіх ще за довго до цього волевиявлення у США, а в Європі вони відпочивають й іноді теж створюють нові акції протесту.

На підтвердження своїх слів, РЕН-ТВ показує шокуюче відео з БІЛОЮ плямою.

Журналістам російських ЗМІ давно пора посунути з п’єдесталу «детективів» Д. Донцову та зайняти своє місце в літературі. Ба можна йти вище, адже не кожен зуміє так розказати «всю правду». Варто пригадати, які крила та німби виростали у беркутівців після кожної новинної програми із РФ.

А насправді кожне волевиявлення у сусідніх з Росією державах чи просто боротьба за свободу змушує здригатись тих, хто забирає волю у своїх громадян. І атракції продовжуються, брехня на брехні, що породжує фантастичні історії, яким, на жаль, вірять. Але потрібно віддати належне уява у РФ розвинена чудово,  якщо б вони писали літературні розповіді, позаздрила їм і Дж. Роулінг.

 

Автор: Yavkubi