Боєць української армії, звільнений кілька тижнів тому з піврічного полону бойовиків, знову рветься на фронт. Практично щодня терористи катували його і обіцяли розстріляти, але боєць не зламався і готовий і далі захищати країну від бойовиків і російських окупантів.

Про це пише у разі соцмережі волонтер Оксана Чорна, передає Корупція.Інфо

«Пам'ятайте бійця 43 бата тро з Дніпродзержинська, якого взяли в полон ще в серпні. Ну, відео, де він весь у крові сидить на землі, а його допитують сэпари», – нагадує волонтер.

 

Волонтер зазначає, що інформація про загибель бійця виявилася невірною. В полоні йому вдалося вижити і не зламатися.

«Відразу пройшла інформація, що його забили на смерть. Ну так от він живий і повертається в бій. Незважаючи на поранення і піврічний полон, він знову йде воювати. Хоча його звільнили всього кілька тижнів тому. Сьогодні ми з вами допомогли його екіпірувати. Поки лише каска і спальник (спасибі хлопцям з Канади), але Юра (боєць) пообіцяв мені сказати, ким саме піде служити, і ми підберемо йому розвантаження і амуніцію», – повідомляє Оксана Чорна.

Читати: 26-річний командир взводу став повним кавалером ордена «За мужність»

Волонтер дає номер картки, на яку можна скинути фінанси на екіпіровку бійцеві: Картка Приватбанку 5167 9823 0137 8979 Оксана Чорна, і описує шокуючі умови, через які вдалося пройти відважному добровольцю.

«Просто уявіть: 6 місяців в полоні, постійні допити, побиття, тортури. По кілька разів на день виводили на розстріл. І це не в глухому середньовіччя, і не за тисячі кілометрів. Це ось тут от у нас з вами в нашій країні. У якихось 300 км від мого будинку, де я зараз мирно п'ю чай. Холод, голод, приниження, тортури і найстрашніше – постійний страх смерті», – розповідає волонтер.

«А як ви провели ці півроку?», – підводить підсумок розповіді вона.