наступ-Азов

Найближчим часом терористи на сході України підуть в атаку. Таку думку в ефірі "Еспресо.TV" висловив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає  Корупція.Інфо

Читайте також: Терористи вчать дітей стріляти із базуки (ВІДЕО)

"Це перемир'я умовне, фейкове. Щодня ми спостерігаємо посилення атак російсько-терористичних військ на території України. Щодня прибуває новітня техніка. Під Горлівкою взагалі влаштували цілу танкову ударну групу і власне посилюють свої позиції практично щодня, підганяючи і важку артилерію, і танки, РСЗВ. Зверніть увагу, що останніми днями, якщо говорити про Авдіївку, Піски, Опитне, Тоненьке, Широкине, – там також відбувалися атаки з застосуванням так званої "відведеної" зброї. Мова йде про 120-мм міномети, про 122-мм артилерійські установки і, звичайно, "Гради" і "Урагани". Також посилилися удари за допомогою російських танків", – розповів він.

"Тобто все те, що сьогодні відбувається на окупованих територіях, говорить нам про підготовку можливого прориву з боку російсько-терористичних військ. Я вже мовчу про концентрацію їхніх збройних сил по всій лінії кордону з Україною. На жаль, на моє особисте переконання, ми ще почуємо постріли і відчуємо, що таке війна. Але ми обов'язково переможемо", – додав Шкіряк.

Читайте також: Терористи влаштували в Макіївці танкове ДТП (ВІДЕО)