JPG
 
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк наполягає на посиленні рослідування злочинів, скоєних екс-президентом Віктором Януковичем та його оточенням. Про це він заявив на розширеній нараді МВС.
 
В ході наради, прем'єр-міністр попросив МВС внести зміни до законодавства для того, щоб «до проведення слідчих дій, за рішенням слідчих,  можна було залучати фахівців із США і окремих країн ЄС для того, щоб вони допомагали в розслідуванні та відстежуванні закордонних активів осіб, які підозрюються в корупції».
Читайте також: Яценюк назвав найкращий варіант зупинки агресії Росії
 
Також, Яценюк сподівається, що генеральний прокурор України Віктор Шокін завершить розслідування справ щодо екс-президента України Віктора Януковича та чиновників його режиму.
 
«Я переконаний, що новий Генпрокурор є дуже сильною і фаховою людиною і зробить все, щоб справи щодо Януковича і його оточення були завершені. І я прошу Міністерство внутрішніх справ не просто сприяння, а й доведення цих справ до пуття і притягнення до відповідальності всіх, хто скоював злочини разом з режимом Віктора Януковича, в тому числі і тих, хто сьогодні сховався за мандатами депутатів Верховної Ради», – наголосив прем'єр.
 
Зазначимо, також на розширеній нараді МВС, Арсеній Яценюк заявив, що український уряд внесе на розгляд депутатів законопроекти про посилення відповідальності хабарників.
Джерело: Корупція.Інфо