СБУ

СБУ затримала двох агентів незаконного збройного формування “ДНР”. Про це УНН повідомили у прес-центрі СБУ, передає Корупція.інфо

У районі проведення АТО контррозвідники СБУ затримали посібника терористів, котрий за завданням бойовика на прізвисько “Ямал” намагався створити в Краматорському районі Донецької області мережу інформаторів “ДНР”.

“Зловмисник мав організував збір відомостей про дислокацію та переміщення сил АТО. У затриманого вилучено деталізовані карти місцевості, на які він наносив позначки щодо розташування підрозділів Збройних Сил України, зокрема, танкових та авіаційних”, — сказано у повідомленні.

Ще одного агента “ДНР” контррозвідка СБУ затримала в Костянтинівському районі Донецької області. Для проведення подальших слідчих дій зловмисника, колишнього співробітника ДСНС, контррозвідники передали підрозділу Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України.

 

СБУ затримала бойовика, який планував «каральні операції»

 

 

 

 

 

Як повідомлялся. у Луганській області співробітники Служби безпеки України викрили та ліквідували агентурну мережу російських спецслужб з числа місцевих мешканців.

 

 

 

“Міністр оборони “ЛНР” заарештований співробітниками ФСБ РФ