Восьмикінцева зірка на гербі терористичної "ЛНР" є знаком авторитетів кримінального світу, що символізує заперечення звичайних людських цінностей.

Як повідомляє видання "Обозреватель", про це у своєму Facebook пише блогер Сергій Іванов, передає Корупція.інфо:

"… Колись разом з шановним Roman Skrypin, детально вивчаючи герб" ЛНР ", ми зробили висновок, що він схожий на верхню кришку в'єтнамського бальзаму" Золота зірка ". Даний факт відображений в архіві" Громадського "- можете переглянути при бажанні .

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Терористи почали ходити один до одного на заробітки

Але чи могли ми, Роман, з Вами подумати, що своїм поверхневим аналізом цього об'єкта терористичної геральдики покладемо початок цілої серії фундаментальних досліджень? Звичайно ж ні. Однак допитливі розуми вже не зупинити.

"Знаючі" люди, що мали, м'яко кажучи, проблеми з законом (а за статистикою таких на Донбасі – чи не кожен десятий) уважно вивчили герб "ЛНР" і прийшли до ще одного дивовижного відкриття.


У самому верху, схиляють снопи замикаються на восьмикінечною злодійський зірці. Зірка подібної конфігурації є характерною ознакою "заперечувальників" або "злодіїв у законі", тобто людей, які свідомо присвятили своє життя криміналу.

Восьмипроменева, немов троянда вітрів, зірка колеться на колінах і під ключицями. Семантичний посил даного символу: "Не схилю голову і не стану на коліна перед владою".

"У будь-якому вигляді, – пише один з "знавців"-дослідників, – цей символ свідчить про заперечення звичайних людських цінностей і є свого роду декларацією, клятвою у вірності злодійським ідеям …"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики “ДНР” і “ЛНР” запланували провести провокацію на Великдень?