СБУ

У районі проведення антитерористичної операції контррозвідка ‎СБУ‬ затримала трьох організаторів незаконного «референдуму» на Донеччині, які увійшли до фейкових структур терористичної організації «ДНР». Про це інформує прес-центр відомства.

Рік тому вони брали активну участь у захопленні адміністративних будівель у Донецьку та інших містах області, а також організовували т.зв. «опитування».

Один з поплічників терористів після незаконного захоплення влади в окремих районах Донецької області був призначений на «посаду» до т.зв. «міністерства надзвичайних ситуацій ДНР».

Інший затриманий, який відзначився особливою зухвалістю та жорстокістю ще під час антиукраїнських акцій у березні-квітні минулого року, був відправлений у «каральні підрозділи», служив у т.зв. «військовій поліції ДНР». Під час затримання у нього вилучено перепустку стрілка «комендантського взводу». Встановлено, що бойовик брав активну участь у збройних нападах на сили ‪‎АТО‬ поблизу Донецького аеропорту та у районі селища Піски.

Затриманих взято під варту, тривають слідчі дії. 

Джерело: Корупція.інфо