гурман кафе

В Ужгороді у «Гурман Кафе» п’яні прокурори і банкір влаштували бійку, погрожували правоохоронцям розправою та лякали Гелетеєм.

Про це повідомляє «Elise», новину передає Корупція.інфо з посиланням на«Преса України».

У мирному місті Ужгород, прямо в центрі міста в закладі «Гурман Кафе» п’яний працівник Нацбанку влаштував справжнє побоїще. 

За словами офіціанта, чоловік замовив випивку на 21 гривню і не захотів розраховуватися. Замість цього почалися загальні загрози: «Всіх заріжу» «Твою маму буду … у тебе на очах» і т. п. Далі банкір почав трощити заклад, після чого працівники викликали міліцію.

Після прибуття міліції, дебошир почав їм хамити і погрожувати: «Я вас зараз всіх порешаю… Чекайте зараз прийдуть мої братки» – несамовито кричав банкір.

Через мить після його дзвінка, справді приїхали ще двоє його друзів, які теж були напідпитку.
 

«Давайте братки начистим цим гадам морди», – з такими словами чоловіки накинулися на сержантів на очах у дітей і жінок! Щоправда молоді сержанти дали дебоширам законний відсіч. Після цього один із «братків» відкрито почав виблискувати посвідченням та волати: «Я прокурор, всіх порешаю до … матері!».
 

У ході розмови, один з офіцерів сказав: «Я з АТО повернувся, але навіть там такого хамства не бачив». Почувши це банкір відповів: «Чим тобі с*ка ЛНР не подобається?»

Далі один із «братків» представився прокурором і показав посвідчення працівника прокуратури та почав свій монолог із міліціонерами:
 

«Так пацанва! Ви знаєте хто такий Гелетей? Так він вас всіх порішає за хвилину! Вам пі*да, моліться с*ки!».


Закінчилася вся ця колотнеча тим, що прокурори і банкір зателефонували власнику закладу «Гурман Кафе». Зі слів було зрозуміло наступне: «Ти регіонал і ми регіонали. Давай розійдемося мирно».

За словами очевидців, працівника Нацбанку звуть Сергій, а «братки», швидше за все, – працівники Закарпатської обласної прокуратури.

Працівники закладу сподіваються на відповідні дії з боку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.