Народний депутат від фракції "Самопоміч" Андрій Мірошник безпосередньо в сесійній залі ВР веде переговори про покупку туру на Мальдіви.

Відповідну переписку депутата зафіксував фотокор "Українських Новин" Богдан Бортаков, передає Корупція.інфо

Вартість туру для депутата з родиною становить понад 10 тисяч євро, що при "теперішньому курсі" 22,75 грн / євро обійдеться депутату та його родині в 234 тис. гривень.

Дорогі тури для депутатів – звичайне явище. Якби не одна обставина – Андрій Мірошник опікується власне соціально незахищеними громадянами на посту секретаря Комітету ВР у справах ветеранів та інвалідів.

1

Цікаво також, що депутат при купівлі туру обманює когось, кого він називає "шефом". Як пише сам Мірошник, цій людині він назвав ціну туру на 66 тис. гривень більшу.

"Шефу по 300 сказав. Він подумає. Для інфи", – пише депутат.

Складно припустити, кого нардеп називає "шефом". Можливо, мова йде про реального лідера "Самопомочі" Андрія Садового. Хоча, цим "шефом" може бути будь-який його бізнесмен, який оплачує тур депутата зі своєї кишені.

''Шефу сказал по 300''

Теоретично, "шефом" депутат може називати навіть свою дружину, розповідаючи про нереальну вартість туру. Судячи з усього, в сім'ї Андрія Мірошника відносини побудовані на довірі відсутні. Про що свідчить інше листування депутата, зафіксоване Богданом Бортаковим.

"Я замість того щоб про країну думати, думаю про кохану, яка вирішує глобальні питання з кукурудзою", – пише депутат невідомії з ім'ям "Оля" безпосередньо під час засідання ВР.

"Часу мені не даєш, моє серце зараз з сім'єю, ти знаєш, мені дуже важко, тобі теж, спусти поки все на гальма, плізз, я приїду поговоримо", – ділиться наболілим співрозмовниця, посилаючи в кінці повідомлення поцілунок.


Таке амурне листування не заслуговувало б уваги, якби не одна пікантна деталь.

"Оля" – це не дружина нардепа.

Дружину Андрія Мірошника, з якою він спільно проживає, звуть Інна Іванівна. Про що зазначено депутатом власноруч в його біографії на офіційному сайті його політичної сили.