Володимир Парасюк Зіновійович  кандидат по 122 окрузі. Біографічна довідка:

–       Народився 1987 році, у с. Майдан Львівська область;

–       Має загальну середню освіту;

–       Закінчив заочне відділення економічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Економіка підприємства»;

–       Був членом Студентського братства Львівського національного університету імені Івана Франка;

–       Член Конгресу українських націоналістів;

–       Під час війни на сході України  командир 4 роти батальйону «Дніпро».

Володимир Парасюк – сотник, що змінив історію, думку громади. Чи справді ця людина така як її всі вважають?
Володимир Парасюк відомий як політик створений революцією. Але, як нам вдалося дізнатися, пан Парасюк «спечений» не лише революційними процесами, а й рукою  «опозиційних» сил, які сам часто-густо на публіку звинувачує у різних грішках. 

Про зміну Парасюком історії написано вже багато, а от про його професію та «друзів» із інших політичних сил та ГО мало, що відомо.
Отож, за професією Володимир Парасюк на сьогодні є військовим, а ким же він був до того? 
Як вдалося нам дізнатися, до революційних подій він займався весільною фото-відео зйомкою. До нас дійшла інформація про невдоволених клієнтів. Зрозуміло, не можна всім догодити. Проте чимало з них згідно з твердженнями нашого джерела (громадського активіста, ім’я, за його проханням, не вказуємо), так і не отримали ані фото, ані відеоматеріали із свого весілля, хоча пан Володимир все відзняв, відфотографував, та гроші взяв. 

Zzib_LeP6_k
Досить цікавим моментом із діяльності Володимира Парасюка як сотника, що змінив історію, є заява-погодження громадою Львова пана Загарії на пост голови МВС у Львівській області. Одразу ж після перетасовок та пересідань у Києві, такий же процес намагались запустити і у Львові. Проте працівники МВС зрозуміли, що говорити потрібно тепер не з києвським керівництвом, а з майданівцями, і чим майданівець відоміший та грізніший, тим краще. Отож, переговоривши із Парасюком,  Загарія спокійно відправив його у дорогу до Києва. А Парасюк не отримавши підписів Львівського Автомайдану та ще одної ГО (наразі уточнюємо), вирішив підписатися замість них. І здавалося б, всі задоволені, все у всіх добре, всі працюють, але не так все склалося. Коли Володимир їхав уже до Києва із заявою-погодженням, він написав про це у своєму Фейсбуку. Після чого до нього почали видзвонювати керівники ГО, від імені яких він підписався, не маючи на те жодного права. Чим завершилось це все – ДОБРЕ ПАМ’ЯТАЮТЬ УСІ. Низка незгідних та незадоволених призначеннями, а потім як реакція – мітинги протестуючих. А вартувало всього-на-всього не гнати коней. 

Нещодавно кандидат втрапив ще в одну неприємну історію. Під час інтерв’ю з Остапом Дроздовим, Парасюк заявив, що певна партія пропонувала йому 2 млн. доларів за місце в списку. Зрозуміло, кандидат відмовився від грошей. Та згодом у нього були дебати, на яких він був разом з Іриною Верещук. Під час дебатів Верещук вимагала від нього назву партії, яка під час війни, пропонує таку суму. На що В. Парасюк не захотів відповісти.

Висновки за Вами.

 

Автор: Марвін