А як же футбол? Андрій Шевченко сенсаційно ввійшов у федерацію з іншого виду спорту

Наставник збірної України Андрій Шевченко увійшов до правління Всеукраїнської федерації гольфу разом із новообраним президентом організації Віталієм Хомутинником.

Таку інформацію на сторінці групи Superior Golf Club, Kharkov, Ukraine в Facebook оприлюднив відомий бізнесмен і меценат Юрій Сапронов.

“Віталія Хомутинника з обранням президентом Всеукраїнської федерації гольфа. Чудово, що в правління увійшло багато нових людей, в тому числі такі знакові, як Геннадій Буткевич і Андрій Шевченко”, – написав Сапронов.

Андрій Шевченко серйозно захоплюється гольфом. У жовтні 2011-го року він виграв срібло чемпіонату України з цього виду спорту, а в травні 2013-го року став переможцем турніру одного з гольф-клубів Англії Queenwood Golf Club.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко увійшов до топ-20 найкращих футболістів 21-го століття

Нинішній тренер збірної України Андрій Шевченко розташувався на 19-му місці в топ-100 найкращих футболістів ХХI століття за версією The Independent.

Українець розташувався якраз між бразильцем Неймаром (20-е місце) і англійцем Стівеном Джеррардом (18-а позиція).

“Золото” рейтингу дісталося аргентинцеві Ліонелю Мессі, “срібло” – португальцю Кріштіану Роналду, а “бронза” – іспанцеві Хаві Ернандесу.

#Президентпочуйнас