“Багато в Україні живуть на дві три сім’ї”: Що відомо про коханку і нову дружину Євгена Дейдея та її впливових родичів

Не так давно відгриміла новина про те, що скандальний депутат Дейд буквально через кілька тижнів після розлучення знову одружився. Редакція Корупція.Інфо. з'ясувала, ким саме виявилася нова обраниця і чим шлюб з нею міг би бути вигідний народному обранцю.

Дарина Ледовських народилася 23 лютого 1991 року в Києві. Її сім'я доволі відома, адже мама – Вікторія Кравчук працює в Генеральній Прокуратурі України, батько – адвокат, а тітка – український нардеп.

Про молодість дівчини майже нічого не відомо, крім того, що красуня закінчила КІМО і кілька років пропрацювала начальником юридичного відділу організації «Кияни за реформи». Але дівчина мріяла і про політичне майбутнє.

У 2014 році 23-рьох річна Дарина балотується в парламент від «Народного фронту» і з успіхом стає наймолодшим депутатом, відібравши це звання у народної обраниці від «Радикальної партії» Олени Кошелевої, котра отримала свій мандат в 24. Ця новина викликала величезний резонанс, дівчину звинувачували в тому, що вибори були купленими, а місце в ВР їй забезпечила її рідна тітка Олена Ледовських, яка до сих пір є чинним депутатом від «Народного фронту».

Але вже через кілька днів дівчина відмовляється від місця у Верховній Ради, заявивши що знаходиться на шостому тижні вагітності і їй необхідне постійне медичне обстеження. У Дарини були проблеми зі здоров'ям і був ризик втратити свого малюка.

Зі своїм першим чоловіком вона почала зустрічатися в 18 років. Обренець на ім'я Євген – банкір, він людина не публічна. З чоловіком вона прожила в шлюбі близько 7 років. Саме від нього у дівчини народився син Ігор. Правда вже через кілька місяців Дарина стала ініціатором розриву відносин, заявивши, що чоловік їй перестав бути цікавий. На жаль фотографій першого обранця Дарини в Мережі не має.

Історія любовних відносин з Дейдеем почалася в 2014 році, після того, як дівчина вступила в партію «Народний Фронт». За словами пари, вони часто спілкувалися, але любов виникла тільки в грудні 2017 року. Нагадаємо, що в цей час Євген ще був одружений на своїй колишній дружині Інзі. Розлучився Дейд тільки в квітні 2018. Дарина визнавала, що знала про існування подружжя, але її це не зупиняло, тому що Євген розповідав їй, що з дружиною вже не живе.

Популярне: "Якщо сукупний дохід більше 6900": Хто в Україні більше не отримає субсидії

«Ми з ним розмовляли на цю тему, і він говорив мені, що подасть документи на розлучення. Я вважаю, що це чесно. Багато людей в Україні живуть на дві три сім'ї, і навіть по відношенню до колишньої дружини це чесно ».

14 травня прогриміла новина про те, що пара зіграла весілля. Ця подія викликала величезний резонанс, адже відносини скандального нардепа з Дариною як за помахом чарівної палички збіглися за часом з кримінальним розслідуванням, яке НАБУ відкрила проти нього за незаконне збагачення. Багато політиків стверджували, що саме через зв'язки родичів дівчини Дейд вирішив одружитися з нею, щоб ті допомогли в закритті справи.

Молодята скористалися сервісом експрес-шлюбу в Києві і подали документи прямо в день своєї розпису. Весілля зіграли тихо, запросивши тільки найближчих друзів.

Зараз пара вже офіційно живе в місці, син Даші проживає разом з ними і вже називає Дейдея татом. Сама ж жінка в минулому році отримала свідоцтво адвоката і влаштувалася на нову роботу, не пов'язану з політикою і найближчим часом повертатися до Верховної Ради не планує.