Батьки стараються з усіх сил: подаруйте маленькому Маркові повноцінне майбутнє

Хлопчику потрібна реабілітація, на яку вже не вистачає коштів.

Марку наприкінці минулого року лікарі поставили діагноз ДЦП двобічна гімеплегія зі стійкими руховими порушеннями. Як наслідок – ураження ЦНС, гострий період тяжкого ступеня, синдром пригнічення ЦНС. Судомний синдром в анамнезі, пише ТСН.

«Після пологів ми були в реанімації 26 діб. З важкими дихальними розладами, тяжкою асфіксією в пологах. Зараз Маркові 2 роки, а ми ще не ходимо самі, тільки за опору і за ручку і лише за ліву, бо права сторона погано функціонує. Недавно Марко почав сидіти, коли я йому допоможу встати, або посаджу, а сам сісти він не може. Всі дають тільки позитивні прогнози щодо його подальшого розвитку,  кажуть, що інтелект у нього збережений як у повноцінної дитини, а от фізично відстає у розвитку від однолітків. Тому потрібно постійно займатися», – каже мама хлопчика.

Родина малюка робить все можливе, щоб він отримував кваліфіковану допомогу, єдина перепона – це фінанси. За ці роки всі збереження вичерпались, але лікування має тривати і далі. Тому батьки хлопчика наважились просити допомоги у небайдужих.  

Популярне: Українці розбилися в авіакатастрофі: перші подробиці

«Без вашої допомоги нам дуже буде важко поставити Марка на ноги, щоб він був повноцінним хлопчиком, щоб зміг бігати як всі здорові діти, щоб зміг вчитись як однолітки. Тож звертаємось до вас від щирого серця про допомогу у зборі коштів для реабілітації Марка. Ми віримо, що в світі є ще багато добрих людей, які відгукнуться і допоможуть нам», – каже мама Марка.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

4149 4991 0033 6302

Перегінська Аліна