Батько помер! Син потрапив у реанімацію – страшна звістка. Увесь світ у скорботі!

Син футболіста Дієго Марадони, який помер від серцевого нападу, Дієго Сінагра потрапив у реанімацію через захворювання на коронавірус.

Журналіст Танкреді Палм’єрі повідомив, що син Марадони дізнався про смерть батька в реанімації в той момент, коли журналіст «жовтої преси» зателефонував йому для отримання коментаря.

Зараз син Марадони перебуває у лікарні, де лікується від коронавірусу. Після цієї новини його здоров’я різко погіршилось, тому Дієго перевели до реанімації.

«Залиште хлопця в спокої», — закликав Палм’єрі.

Дієго Марадона помер 25 листопада у віці 60 років.

За попередніми даними, він помер вдома від зупинки серця.

Марадона найбільш відомий завдяки виступам за Барселону (1982 — 1984), Наполі (1984 — 1991) і збірну Аргентини, з якою він ставав чемпіоном світу 1986 року.

Також він був тренером збірної Аргентини. Останнім місцем роботи був аргентинський клуб Хімнасія і Есгріма, який він очолив у вересні 2019 року.

11 листопада повідомлялося, що Дієго Марадону, який раніше переніс операцію через крововилив у мозок, виписали з лікарні.

У січні минулого року Марадону було госпіталізовано до однієї з клінік Буенос-Айреса після виявлення шлункової кровотечі.