Без прав і на краденій машині: екс-футболіст “Динамо” потрапив у гучний скандал. “Я жертва…”

Колишній футболіст київського «Динамо» Папе Діакате, який був у складі «біло-синіх» чемпіоном України і володарем Суперкубка країни, став жертвою інциденту з викраденим авто у Франції, повідомляє L’est Republicain.

35-річний сенегалець (до речі, 14-й дитина в сім’ї!), нині тренує клуб п’ятого французького дивізіону «Люневілль», пару тижнів тому був зупинений поліцією за кермом позашляховика Jaguar зі звичайною дорожньої перевіркою. Але, як з’ясувалося, колишній динамівець не тільки забув удома права – його транспортний засіб значився в розшуку.

В результаті Діакате заарештували, але під час допиту він заявив про свою невинність. За словами екс-футболіста, він купив автомобіль кілька місяців тому в одному з автосалонів Нансі і на підтвердження сказаного, надав чек.

«Я жертва в цій історії. Я не робив нічого протизаконного. Те, що трапилося зі мною, на жаль, могло трапитися з ким завгодно. Кожен, хто знайомий зі мною, знає що я не бандит і не викрадач», – заявив Папе Діакате.

Згодом слідчі перевірили надану екс-футболістом інформацію, вона виявилася достовірною. З тренера зняли всі звинувачення. Однак розслідування триває, щоб з’ясувати, як викрадений автомобіль був виставлений на продаж.