Без втручання хірургів не обійтись. Марко з’явився на світ із важкою патологією: батьки благають про допомогу

На початку січня цього року у родині Микулич дочекались народження синочка, але радісну подію затьмарила патологія, з якою з’явився на світ малюк.

«Після тяжких кесаревих пологів побачити мені сина не судилося, бо його реанімобілем відправили в реанімацію «Охматдитів» з діагнозом екстрофія сечового міхура, еспадія, природженною вадою розвитку сечового міхура і сечовидільної системи», – розповідає мама хлопчика.

Тобто у дитини не було передньої стінки черева, яка б захищала сечовий міхур. «Зустрілись ми з синочком в лікарні, де від професора дізнались про складність операцій, яких треба робити аж дві», – розповідає мама Марка.

Родина вирішила, що хочуть проводити їх у відомого лікаря із Сербії, який спеціалізується саме на таких випадках. «Ми зв’язалися з ним і після консультацій, клініка виставила нам рахунок на операції. І дату першої операції на 18 травня, сума, яку потрібно на першу операцію 12 000 євро . І на другу ще 10 000 євро. Не враховуючи реабілітацію і подальше лікування. Така сума грошей для нашої родини є дуже великою», – каже мама хлопчика.

Родина доклала зусиль, щоб за два місяці життя сина зібрати кошти, але поки є лише 7 тисяч євро. «Я звертаюся до Вас і прошу щиросердечно небайдужих людей, благодійників і меценатів допомогти моєму синочку, моїй крихітці у лікуванні. Дякуємо кожному за будь-яку допомогу», – каже мама малюка

Реквізити для допомоги :
ПриватБанк :
4149 6090 0246 7555
4731 1856 2059 7119
Микулич Уляна Дмитрівна

Більше інформації і реквізитів https://www.facebook.com/groups/415310716206191/