Бездипломний заступник Кличка: Як колишній підлеглий продовжує працювати на мерію (ВІДЕО)

Колишній заступник київського мера зі скандалом звільнений з посади через фальшивий диплом, продовжує працювати на мерію.

Про це стало відомо завдяки розслідуванню, проведеному журналістами проекту «Схеми», передає Корупція.Інфо.


Про те, що у Володимира Бондаренка є підроблений диплом, стало відомо в травні поточного року. Як з’ясувалося, заступник мера Віталія Кличка не отримував вищу юридичну освіту.

Кличко довелося спочатку усунути свого чиновника від виконання обов’язків, а потім, вже в серпні, і зовсім звільнити його. Пізніше Бондаренко вручили підозру про злочин.

По закінченні трьох місяців в суді розглядається клопотання про звільнення Бондаренко від кримінальної відповідальності у зв’язку із закінченням терміну давності. Але як виявилося скандальна історія на цьому не закінчена. Журналістам вдалося встановити, що Бондаренко продовжує працювати на мера Києва навіть після звільнення.

Популярне:“Повалив і відтягнув до пустиря…”: Чоловік зґвалтувавши дівчину залишив їй телефон зі своїм фото

Більш того, як стало відомо, Кличко підписав спеціальні доручення, і наділив свого колишнього зама повноваженнями представляти міські інтереси у вищих судових інстанціях. Це підтверджує той факт, що Бондаренко пересувається на службовій машині КМДА.