“Будемо і критикувати, і підтримувати”: у “Голосі” розповіли про відношення до “Слуги народу”

У партії “Голос” розповіли, які відносини з партією влади “Слуга народу”.

Партія Вакарчука буде критикувати владу, коли буде за що, і буде підтримувати те, що відповідає її програмі та ідеології.

У партії “Голос” розповіли, яку планують займати позицію щодо партії влади “Слуга народу”, яка завоювала абсолютну більшість місць у Верховній Раді. Позиції політсили виклало видання “Українська правда”.

“У нас вперше склалася ситуація в країні, коли існує монобільшість. Ми зараз не бачимо коаліційної угоди або плану дій уряду, тому нам важко сказати, що вони будуть пропонувати. Те, відповідний нашій програмі і ідеологічним принципам – ми будемо підтримувати”, – зазначив член фракції “Голос” Ярослав Железняк.

Щоб уникнути розгубленості, в кінці серпня партія Святослава Вакарчука планує провести стратегічну сесію, щоб розпланувати свої дії, і визначити, як працювати поза коаліцією.

За словами джерела в “Голосі”, політсила планує випробувати парламентська більшість своїми пропозиціями щодо вирішення різних проблем, таких як оподаткування, НАПКА.

“Що стосується влади ми у вигідній позиції: критикуємо, коли є за що критикувати, і підтримуємо позитивні речі”, – додає той же джерело.

Раніше глава виборчого штабу партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко повідомив, що партія “Слуга народу” не веде переговорів з партією “Голос” про коаліцію.