“Буха” в ноль! Люди прорвались – Монастирський в люті. Це сталось – судді кінець. Взяти її: це все

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський “відповідально заявив”, що справу ДТП на столичній Оболоні, коли суддя Деснянського райсуду Києва Світлана Колегаєва на Audi врізалася в дерево, не “замнуть”.

Українські судді повинні бути взірцем поваги до Закону. Але, на жаль, так буває не завжди…

Учора Audi судді Деснянського районного суду міста Києва потрапила в ДТП, вилетівши на тротуар. Згідно з інформацією патрульної поліції, вказана особа мала ознаки алкогольного сп’яніння.

Ця новина сьогодні облетіла ЗМІ та соцмережі. При цьому вже є думки, що “справу намагаються зам’яти”.

Я відповідально заявляю, що “зім’ятою” в цій справі залишиться тільки Audi після зіткнення зі стовпом!

Для патрульної поліції немає значення, хто за кермом, якщо це порушник. Патрульні виконали свій обов‘язок. Хочу вірити в те, що Феміда судитиме неупереджено і справедливо своїх служителів”.

В свою чергу, аби піти від відповідальності, слідча суддя Деснянського райсуду Києва Світлана Колегаєва, яка за даними ЗМІ стала фігуранткою п’яної ДТП, вранці, зателефонувала в суд і повідомила, що йде на лікарняний.

Про це повідомила прессекретар суду Вікторія Москович.

«Світлана Колегаєва зателефонувала сьогодні зранку і повідомила, що перебуває на лікарняному», — сказала вона.

За її словами, в середу, 21 липня, суддя ще була на роботі і розглядала справи.

Активісти кажуть, що в такий спосіб Колегаєва намагається заспокоїти ситуацію та вирішити проблеми з ймовірним притягненням себе до відповідальності за нетверезе кермування.

Результати медичного освідування судді наразі залишаються невідомими. Від проходження перевірки на драгері на місці ДТП вона відмовилася.

Щодо Колегаєвої патрульні склали протокол за порушення правил дорожнього руху, яке призвело до аварії. А от за нетверезе керування її можуть покарати лише у тому випадку, якщо наявність алкоголю в крові підтвердять медики.

За даними ЗМІ, в Києві суддя Деснянського районного суду Світлана Колегаєва на авто збила стовп, врізалася в дерево і ледь не наїхала на пішоходів. За інформацією ЗМІ, вона була в стані алкогольного сп’яніння.

Підкреслимо, у Мережі також опублікували відео, де, за словами очевидця, вона з компаньйоном намагалася втекти з місця вже в інший аварії, і теж в нетверезому вигляді.

На записі учасник ДТП повідомляє, що перед ним суддя, а також показує марку і номер автомобіля. Жінка, зовнішнє схожа на Колегаєву, перебувала в машині в компанії супутника, прикриваючи обличчя рукою.

За словами очевидця, суддя пошкодила двері іншого авто на вул. Московська, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, і намагалася втекти з місця події. Інцидент стався за кілька днів до вчорашньої п’яної ДТП.

Зазначимо, свідки та патрульні побачили у Колегаєвої явні ознаки сильного алкогольного сп’яніння, однак проходити перевірку вона відмовилася.

Крім того, на місці перебували друзі судді, які відмазували водійку та казали, що “вона нічого такого не зробила”. Між ними та розлюченими місцевими жителями сталися сутички.

На місці події працювали 4 екіпажі поліції.

А також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.