Чи зможе легенда повернутися на ринг? Новини про стан Ломаченка

Промоутер чемпіона WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО) Егіс Клімас повідомив, що травма, яку український боксер отримав у поєдинку проти британця Ентоні Кролл (34-7-3, 13 КО), виявилася несерйозною. Нагадаємо, Ломаченко переміг Кроллу нокаутом в четвертому раунді.

"Його кісточка вивихнута, операція не потрібна. Лікарі просто поставили її на місце. Три тижні в гіпсі, і він буде в порядку. Ми побачимо його знову на рингу, швидше за все, у вересні", – сказав Клімас.

Нагадаємо, що після бою Ломаченко накинувся я зі звинуваченнями на рефері бою з Кроллом. За словами українця, у тому, що він почав передчасно святкувати свій виграш, винен суддя.

Як повідомлялося раніше, після бою з Кроллом Ломаченко увійшов до своєї жертви в роздягальню. І там Василю влаштували оглушливі овації.

Відразу після бою Кролл заявив, що не зрозумів, звідки прилетів нокаутуючий удар, який позбавив його свідомості: "Я хотів зробити все, що в моїх силах. Але він був просто феноменальний. Я хотів встати, але його удар позбавив мене свідомості. Він неймовірний, не витрачає ні одного удару даремно. Думаю, він продовжить домінувати".