Цього просто не може бути! Легендарний гравець «Динамо» обурився через перемогу Мессі. Це вже явний перебір!

Легендарний екснападник київського “Динамо”, володар “Золотого м’яча” 1986 року Ігор Бєланов висловив думку про вручення нагороди “Золотий м’яч”-2019, яка дісталася Ліонелю Мессі.

“Сьогодні у футболі є чимало по-справжньому класних гравців – крім Ліонеля Мессі і Кріштіану Роналду це Вірджіл ван Дейк, Садіо Мане, Кіліан Мбаппе, Мохаммед Салах, Роберт Левандовскі. Але те, що відбувається протягом 11 останніх років, чесно кажучи, вже набило оскому: “Золотий м’яч” виграє то Мессі, то Роналду. А потім знову: то Роналду, то Мессі”, – сказав Бєланов.

Бєланов зазначив, що йому “складно зрозуміти, чим керуються журналісти, віддаючи свої голоси за того чи іншого кандидата”.

“Якщо взяти показники того ж Мессі в 2019 році, то так і хочеться запитати: чого він реально досяг з “Барселоною”, крім як перемоги в іспанській Примері? На міжнародній арені з каталонським клубом цей футболіст вибув з Ліги чемпіонів на стадії півфіналу, а зі збірною Аргентини нічого не показав, зайнявши лише третє місце на Кубку Америки. Так, Мессі – футболіст від Бога і наділений незвичайним талантом. Він в повному порядку, як, втім, і Кріштіану Роналду. Але не можна ж весь час тільки їх виділяти! Не повинно бути так, що аргентинець отримає десять “Золотих м’ячів”, а португалець шість або сім! Це вже явний перебір”, – додав Ігор Бєланов.