Держпереворот! Нова команда – Ахметов не здається: об’єднались, фото сколихнуло мережу! Доказ

Сьогодні всі могли спостерігати ще один доказ об’єднання двох опозиціонерів, яких ЗМІ приписують до так званої партії Авакова.

Колишній голова Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков опублікував нове фото із колегою – ексспікером Верховної Ради Дмитром Разумковим. На знімку вони тиснуть один одному руки у студії токшоу “Свобода слова Савіка Шустера”.

“Без мечів, партій, вина та держперевороту”, – йдеться у підписі до фото в Instagram.

Нагадаємо, хоч Аваков і заявив, що не має наміру створювати спільну політичну партію з ексспікером Верховної Ради Дмитром Разумковим, це не заважає їм обом відстоювати однакові інтереси. Вони у двох активно критикують Зеленського на каналах Ахметова, та намагаються повернути собі втрачену владу. І це все враховуючи той факт, що обидва довгий час працювали спільно з президентом, а наразі відстоюють ідентичні позиції.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав критику екс-глави МВС Аресна Авакова на адресу влади “цілком традиційною” практикою, розрахованою на суспільне “безпам’ятство”.

“Адже суспільство має вдати, що чує ці заяви не від людини, яка ще буквально вчора була владою. Але я б розширив рамки обговорення. Коли будь-яка людина, і зараз не про пана Авакова, довго перебуває на високій посаді, йому складно адаптуватися до життя без посади. Це просто психологія – люди сумують за владою та можливостями, які дає ця влада”, – вважає Подоляк.

За його словами, Аваков намагається покращувати власне минуле, щоб повернутися у владу.

“Ми це спостерігаємо на десятках прикладів. Різні “колишні” не змогли адаптуватися до громадянського життя без адреналіну від влади. Не змогли знайти таку ж прибуткову активність, якою була для них політика. Саме тому вони намагаються повернутися”, – прокоментував Подоляк.

Ще кілька днів тому колишній міністр внутрішніх справ України уже публікував у соцмережах фотографію, на якій він зображений у компанії лікаря Євгена Комаровського, телеведучого Савіка Шустера, продюсера шоу “Свобода слова” на телеканалі “Україна 24” Павла Єлізарова, журналіста Дмитра Гордона та експрем’єра Володимира Гройсмана. Тоді чутки про політичне об’єднання під крилом Ріната Ахметова спалахнули з новою силою.

Ще раз наголосимо на тому, що раніше ці всі люди активно підтримували Володимира Зеленського, проте все змінилося, як тільки Ахметов почав активно готуватися до виборів та пустив їх в медіаатаку на своєму телеканалі.

Арсен Аваков встиг перевзувся під час останніх президентських виборів. Забувши про Петра Порошенка, він став підтримувати Володимира Зеленського.

Проте президент не так давно все таки звільнив з посади міністра внутрішніх справ, що часто дозволяв собі лишнього та якого активно критикувало суспільство. Тепер же, Аваков увірвався у публічний простір і почав некоректно цькувати Зеленського та заявив про те, що планує повернутися у велику політику.