У Львові вкладник «ДельтаБанку» заблокував автомобілем вхідні двері до відділення (Фото)

На місці події приїхали пожежники, міліція, "швидка" допомога та охоронці.

Сьогодні, 12 січня о 9.50 год., на вул. Володимира Великого невідомий водій припаркував свій автомобіль прямо перед "Дельта банком". Працівники перелякались на викликали на місце події міліцію, "швидку" допомогу, охоронців та пожежників.


"Банк заборгував рішучому чолов'язі грошей. Той не розгубився і заблокував машиною відділення. Міліція та МНС вже на місці. Смільчаку – респект, бо банки дійсно знахабніли", – написав у Facebook львів'янин.Активісти кажуть, що банк заборгував рішучому клієнту гроші. Ось чому він і вирішив перекрити машиною вхід до відділення.

 

«Зараз на місці працівники міліції з’ясовують ситуацію. Наскільки мені відомо, чоловік є вкладником цього банку», – зазначила Добровольська.

Чоловік заблокував двері упаковкою скловати, дошкою і поставив свій автомобіль прямо на сходах відділення, унеможлививши вхід працівників і відвідувачів.

У «ДельтаБанку» прокоментувати ситуацію відмовилися.

У Львові клієнтам «Дельта Банку» не повертають депозити. Так, на початку листопада в одному з відділень фіну станови на вул. Валовій вкладники влаштували сидячий протест.

 

джерело: ZAXID.NET