У Львові відбулася акція «Я – Маріуполь!» (ВІДЕО)

У Львові біля пам’ятника Т.Шевченкові у центрі Львова вшанували пам’ять невинно убієнних мирних жителів Маріуполя, які загинули вчора під час обстрілу міста терористами з «Градів».

Як передає кореспондент «Вголосу», біля пам’ятника зібралися мешканці зі Сходу України, які закликали усіх приєднуватися до їхньої скорботи за невинно загиблими земляками.

Аня з Донецька благала всю Україну підтримати їх, донести до всього світу, щоби щось зробили проти цих терористів, адже гинуть діти.

За її словами, багато хто не може виїхати, бо немає грошей, пенсіонерам не вистачає грошей, щоб прохарчуватися.

«Але ми єдині, – наголосила донеччанка, – і хочу побажати, щоб ця чума не пішла далі, не дай Боже це горе пережити нікому в Україні».

Мешканка Маріуполя Оксана, яка представляла ініціативну групу «Вместе» попросила львів’ян не кидати Маріуполь наодинці. Біля неї плакат: «Маленькая точка на карте, большая трагедия для Украины».

Олександра з Маріуполя навчається зараз у Лодзі, у Маріуполі живуть її батьки. Олександра зі сльозами на очах розповідала про свої щоденні переживання за рідних.

«Кожен раз моє серце завмирає, коли на телефонні дзвінки батьки одразу не відповідають. Хочу, щоб все це швидко закінчилося, щоб ми всі жили в мирі», – наголосила Олександра.

 

джерело:  ІА Корупція Інфо