Служба автомобільних доріг Львівщини попередила про погіршення погоди

У зв'язку з погіршенням погодних умов по всій території України, зокрема в західних областях, через снігові хуртовини виникає загроза переметів, ожеледь. Відтак водіїв закликають утриматись від поїздок під час погіршення погодних умов.

Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг Львівської області.

Згідно з даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, на 4-6 січня по всій території  Львівської області місцями зберігаються пориви західного  вітру 17-22 м/с., на дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу.

«Дорожні служби працюють у підсиленому режимі.  Злагодженими і відпрацьованими діями  Служба автомобільних доріг у Львівській області спільно з  ДП «Львівський облавтодор»  оперативно реагують на негоду і в короткий термін ліквідують наслідки негоди на автомобільних дорогах Львівської області», – повідомили у Службі автомобільних доріг Львівщини.

Служба нагадує, що в зимовий період  на дорогах області діє 51 пункт відстою великовантажного транспорту.

Водіїв просять у разі неможливості відмовитися від поїздок, мати з собою  запас пального, теплі речі, аптечку, гарячі напої. А також, вирушаючи в дорогу, переконатись у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних  транспортних засобів мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги).