Терористи "Бетмена" на відеокамеру зізналися, як до смерті закатували чоловіка (Відео) | Корупція Інфо

Терористи “Бетмена” на відеокамеру зізналися, як до смерті закатували чоловіка (Відео)

На Луганщині одне угруповання терористів "зачищає" іншу групу бойовиків.

На Луганщині бойовики ватажка Плотницького намагаються узурпувати всю "владу" у своїх руках (це підтверджує РНБО), а тому знищують ватажків інших бандформувань. 1 січня розстріляли ватажка "Бетмена".

Крім того, "заарештували" і кількох його людей. Так звана "прокуратура "ЛНР" вже провела допит цих бойовиків і заявляє, що ці чоловіки катували місцевих жителів аж до смерті. На підтвердження виклали відео зізнань двох бойовиків.

Затримані терористи розповіли про жорстокі побиття людей у "підвалі "Бетмена", один з яких згодом помер від отриманих травм. Про це "ЛуганськІнформЦентру" повідомили в "генпрокуратурі "ЛНР". Бойовик "Омега" розказав, що в їхню в'язницю були доставлені двоє громадян у стані сильного алкогольного сп'яніння, які, нібито, вчинили напад на одного з озброєних терористів і намагалися заволодіти його автоматом. За словами "Омеги", затриманих били, поки вели в камеру. Уже в камері із затриманими залишилися бойовики з позивними "Маніяк" і "Дак". Останній пластиковою трубою бив затриманих по ногах. Уранці один із затриманих від отриманих травм помер, його смерть була зафіксована тюремним лікарем.

 

джерело: ТСН