“Неіснуючі” речі “неіснуючих” військ РФ в Україні (ФОТО)

Українські військовослужбовці знищили чергову колону бойової техніки та два десятки солдатів російської армії під донецьким аеропортом. На місці виявився кореспондент видання Los Angeles Times, який був присутній при допиті солдатів, які залишилися в живих. Про це повідомляє у соцмережі радник міністра оборони Юрій Бірюков.

«Абсолютно нешанований товариш Лавров! От ви все стверджуєте, що російських військовослужбовців у Донецьку немає, що все це підступи і інсинуації. У мене коротеньке запитання: тіла цих ваших неіснуючих російських десантників закопувати в кар'єрі? Чи всеж таки передавати в вашу країну? Ась?», – задає питання голові МЗС Росії Бірюков.

Радник міністра оборони докладно розповів про успішно проведену операцію по знищенню російських окупантів.

«Сьогодні на світанку дві вантажівки з особовим складом (ДНР? Росії?), кілька стволів МТ-12 (Рапіра), під прикриттям БМП і БТР, висувалися на штурм Донецького аеропорту. Наша розвідка навела нашу ж арту, ті відпрацювали. І вже ніхто і нікуди не висувався більше. Ще години дві вони робили спроби відповзти, потім самі копали могилки, а потім… Ну, потім….Більше 20 двухсотих сєпарів і росіян, десяток у полоні. Активно йде допит, але після надання першої медичної допомоги», – повідомляє волонтер.

Далі радник міністра оборони зазначає, що брав участь у зборі фото доказів присутності російських військ і техніки на Донбасі. Знайдені докази зафіксував присутній тут же кореспондент видання Los Angeles Times.

«Командування АТО покликало нас на збір речових доказів і на фотофіксацію. Під гуркіт пострілів – завдання виконали. А тут ще й кореспондент з Los Angeles Times. Незручно якось, як тепер говорити про те, що тут немає росіян?», – резюмує Бірюков.

Джерело: Корупція.інфо