Львівські волонтери привезли на передову необхідні речі для бійців, які служать в АТО (ФОТО)

Цього разу пощастило бійцям 80-ої, 92-ої бригад та 17 ТРБ. Нещодавно волонтери спільноти "Допоможи фронту" привезли в зону АТО необхідні для бійців речі, які оперативно принесли небайдужі українці на збірку у Львові. Про це у Facebook повідомив волонтер Сергій Глотов.


"Речі дуже дорогі, але зібрати вдалося досить швидко. Спасибі всім, хто взяв участь у купівлі дуже цих речей. Зараз на передовій часто днями не буває світла через обстріли. Тому виникає необхідність з альтернативними джерелами. Величезне спасибі всім хто прийняв участь в зборі грошей на покупку або приніс ці речі", – написав Глотов.

Завдяки небайдужим людям вдалось зібрати гроші на дизельний генератор (17 800 грн), бензиновий генератор (3500 грн), який поїде в район Лисичанська, 10 маскувальних халатів, 30 борщових наборів від спільноти Hand Made по-львівськи для Арміі руками волонтерів,один планшет та два навігатори, які подарували харків'яни. Також бійці отримали батарейки, теплі шкарпетки, продукти, макарони, кава, цукерки, теплі устілки. 

Джерело: Корупція.інфо