Для того, щоб отримати шанс на повноцінне майбутнє Ніколь потрібна постійна реабілітація. Допоможіть їй!

Дівчинка мусить займатись із реабілітологами, щоб отримати повноцінне майбутнє.

Ніколь потребує реабілітації, бо під час народження вона сильно постраждала і до того ж отримала інфекцію – це все вплинуло на її здоров’я.

«Вже десь з чотирьох місяців я почала помічати, що малятко погано тримає голівку і не розвивається в термін, ми лікувалися в неврології, там отримували препарати і нам робили масажі. Але нічого не допомагало. Потім у нас трапилися епілептичні напади, в рік нам був поставлений діагноз: симптоматична епілептична енцефалопатія, синдром Веста», – розповідає мама дитини.

Батьки не опустили рук і почали боротьбу за повноцінне майбутнє дівчинки. “У віці 1 рік 5 місяців ми вперше поїхали на реабілітацію, після неї Ніколь сіла, після відвідування другого курсу Ніколь навчилася повзати, після третього – стала біля опори. Кожен курс реабілітації дає позитивну динаміку”, – розповідає мама дитини.

Такі успіхи не дають їм права зупинятись, але коштів на такі реабілітації дуже бракує. Без допомоги небайдужих людей у родини немає шансів дати дитині повноцінне майбутнє. “Реабілітація потрібна кожні 3 місяці, а заняття з логопедом щодня. Сума однієї реабілітації від 15 000 грн, а одне заняття з логопедом – 400 грн. Ми дуже просимо вас допомогти нам, щоб Ніколь могла отримати важливе лікування в своєму житті, ми будемо вдячні будь-якій вашій допомозі», – каже мама Ніколь.

Реквізити для допомоги:

Картка для допомоги ПриватБанку 5168 7427 2279 6574 – мама Катьошка Катерина

https://www.instagram.com/katyshakateshka/?hl=uk