Допоможіть врятувати життя дитини: Негайна допомога потрібна 3-річній Софійці

Дитина проходить лікування в Ізраїлі. Гостра лімфобластна лейкемія – такий діагноз поставили 3-річній Соні Зеленській на початку цього місяця.

«Ніколи в житті я не міг собі уявити, що така біда торкнеться саме нас і ніколи не міг навіть подумати, що буду просити всіх про допомогу!  Щойно дізнались діагноз – Соню поклали в «Охматдит» і почали підготовку до хіміотерапії. За 8 днів, поки вона проходила гормонотерапію, нам вдалося зібрати за допомогою соцмереж, друзів, знайомих і родичів. 40.000 $ – з цією сумою нас прийняла клініка в Ізраїлі. Донька з дружиною вже в лікарні в Тель-Авіві», – розповідає батько Соні.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

На другий день перебування в лікарні дівчинка пройшла 2 болісні процедури – пункцію кісткового мозку і спинного мозку. Це важливо для вибору правильної тактики лікування, і вже почалась хіміотерапія. Родина вдячна всім, хто допоміг зібрати кошти на початок боротьби за життя дитини, проте цього замало.

«На повний курс лікування нам необхідно попередньо 160.000 доларів, так нам сказали в клініці. Будь-яка сума допоможе врятувати мою доньку!!! Сподіваюся, що і мою сім'ю підтримають люди, яким небайдуже життя 3-річної дівчинки», – каже батько крихітки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку тата Софії:

5168 7427 2320 3174

Зеленський Ігор Анатолійович